Find the Squirrel B.V.

Founding Director

Als oprichter van de tech startup Find the Squirrel BV in Wormerveer heb ik een white label IoT dienst ontwikkeld voor o.a. pret- en vakantieparken als service naar hun bezoekers en het verzamelen van big data. Ik ben dicht betrokken ben bij het hele reilen en zeilen van het bedrijf en heb veel te maken heb met alle aspecten van een groot (IoT) IT project. Mijn werkzaamheden laten zich het beste omschrijven als die van Product Owner maar dan met extra taken. Naast samenwerken met de developers was ik verantwoordelijk voor het uitwerken van de business case, het revenue model, de begrotingen en briefings. Stelde ik de planning en roadmaps samen en bestond belangrijke onderdelen van mijn werk uit het relatiebeheer met verschillende stakeholders waaronder investeerders, internationale leveranciers en klanten.

Daarnaast verzorgde ik de marketing waaronder ook het ontwerpen en de productie van de communicatie uitingen, zoals de huisstijl, website en promotiematerialen, het 3D ontwerp van de polsbandjes en het UI en UX design van zowel de white label als de klant versie van de app.

Voor de ontwikkeling was ik uiteraard nauw betrokken bij het development team en het (op locatie) testen van prototypes. Veel van de werkzaamheden speelden zich internationaal af waardoor ik o.a. werk(te) met organisaties in België, Zwitserland, Roemenië, Hongarije, VS, UK, India en China.