LemonLike

LemonLike is een door mijzelf opgezet bedrijf met als oorspronkelijke activiteit het ontwikkelen van een platform voor de grafimedia waar zowel drukkers en drukwerk inkopers een profiel konden aanmaken en elkaar konden vinden voor verschillende vormen van (speciaal) drukwerk.

De bedoeling was om de offlinemarkt, drukkers e.d. te bewegen ook online actief te worden en het voor inkopers eenvoudiger te maken producenten en leveranciers van het door hen gewenste drukwerk te vinden en vergelijken. Directe benadering kon via de website of direct en verder contact en communicatie tussen partijen liep niet via de website.

Om de aandacht te krijgen was de benadering dan ook via een mailing met hoogwaardig drukwerk. O.a. een 4 luiks uitvouwbaar macbook, huisstijlproducten incl visitekaartjes en briefpapier gestanst, voorzien van pms kleuren en spotvernis. Voor beursdeelname heb ik de achterwand en roll-up banners onworpen.

Uiteindelijk kwamen er steeds meer directe aanvragen binnen om ontwerp de productie te verzorgen waardoor de activiteiten van het bedrijf veranderen in design & productie management.