Wegener Uitgeverij

Project Manager

Bij Wegener Uitgeverij in Utrecht was ik onderdeel van het samengestelde team dat de fusie tussen de titels Utrechts Nieuwsblad & Haagse Courant van Wegener Uitgeverij en het AD van PCM begeleidde. Mijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden waren in het bijzonder het uitstippelen van een strategie voor de B2B campagne voor landelijke adverteerders.

Los daarvan werd ik bij het Utrechts Nieuwsblad ook betrokken bij een adverteerders wervingscampagne voor het Utrechts Nieuwsblad zelf en heb ik voor de bijlage ‘de Ondernemer’ een beurs stand ontworpen en laten bouwen.

Ik was hier werkzaam via Randstad Uitzendbureau en het betrof een tijdelijke opdracht al was het alleen al omdat vanwege het op de fusie volgende massa ontslag.

De klant

Wegener Uitgeverij

Koninklijke Wegener NV was een Nederlandse uitgever van kranten. Het was de grootste uitgever van regionale dagbladen, huis-aan-huisbladen en “special-interest tijdschriften” en hield zich eveneens bezig met de ontwikkeling en de verkoop van internetproducten en van grafische producten en diensten in Nederland.

Opdrachtgever

Randstad Uitzendbureau

Ik werd voor langere tijd via Randstad Uitzendbureau bij Wegener uitgezonden.

Het betrof een tijdelijke opdracht.